Not known Factual Statements About istanbul da 30 günlük hava durumu

Wiki Article

Devlet Resmi hava tahminlerinin yanında özel olarak hava tahmnileri bilgisi sunan hava durumu fifteen günlük Internet sitemizden yararlanabilirsiniz. İstanbul hava durumu fifteen günlük sitemizdeki sıcaklık değereleri ve uyarılar farklılık gösterebilir. Bu sebeple şiddetli hava olayları, ani yağış ve fileırtına gibi durumlarda her iki kaynağı karşılaştırmanız önerilir.

İstanbul'un ani hava değişimine hazırlıklı olmak için tahmini hava durumlarından yararlanmak gerekir. Bu amaçla sitemizde yer alan haftalık ve 90 günlük hava durumu tahminlerine göz atabilir, aksaklıkları baştan engelleyebilirsiniz.

İstanbul'da kışın yağmurlu hava kadar karlı havalar da önemlidir. Daha doğu bölgelerinde olduğu gibi kalın kar tabakası oluşmasa bile kentte kışın soğUnited kingdom günlerinde kar yağışı meydana gelir. Özellikle yağmur ve soğuk havanın birlikte geldiği Karadeniz kesimlerinde kar yağışı nedeni ile ulaşımın aksaması ve resmi tatiller söz konusu olabilir.

İstanbul'da yağmur yağışları çoğunlukla kış aylarında gerçekleşir. Ocak ve Aralık ayları kentte en fazla yağmurun yağdığı zaman dilimleridir. İlkbahar ve sonbaharda da yağmurlar, kışın kadar olmasa bile devam edin.

Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.

Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.

Ancak güney kesimlerinde kuraklık söz konusudur. Kuraklığın yaşandığı yani yağışların olmadığı bölgelerde yaz sıcakları daha yüksektir. Yağışlı bölgelerde ise yağmur ile birlikte gelen ılıperson bir iklim vardır. Bu ılımale iklim sonbaharın sonuna kadar devam eder.

If a substatus code isn't going to exist, make use of the techniques higher than to collect extra information about the supply of the error. See more details »

İstanbullular olumsuz hava şartlarına karşı kendini hazırladı. Sosyal hayatı olumsuz etkileyen kar yağışı beklenirken öğrenciler, six Şubat'ta okulların tatil olup olmayacağını da sorguluyor.

Bu durumlarda, hava durumu tahminlerinin doğruluğu düşük olabilir ve İstanbul’da mevcut olan hava koşullarını ve gelecekte beklenen hava koşullarını doğru bir şekilde tahmin edemeyebilir.

İstanbul'da kent genelinde rüzgarla birlikte karla karışık yağmur etkili oluyor. Dün sabah saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve lodosun etkili olduğu megakentte yüksek kesimlerde kar başladı.

Akdeniz, Doğu Anadolu'nun güneyi, Güneydoğu Anadolu ile Balıkesir, Bursa, Afyonkarahisar, Denizli, Konya, Karaman çevreleri ile İstanbul'un kuzeybatısı ve Kırklareli'nin doğusunda kuvvetli yağış ve yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olması beklenen yağışların başta buzlanma ve don olayına bağlı ulaşımda aksamalar ile kar yağışı olan yerlerde yer yer tipi şeklinde yağış gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

İstanbul'da bugün hava sıcaklığı en yüksek 7 derece olacak. Parçalı ve çOkay bulutlu bir havanın hakim olması beklenirken aralıklarla karla karışık yağmurun etkili olması read more bekleniyor.

Yeni yılın ikinci ayında ikinci haftaya girilirken soğUnited kingdom havalar yurdu etkisi altına almaya başladı. Özellikle Marmara'da etkisini gösteren soğBritish isles havalar İstanbullu vatandaşlara 'yılın ilk karı ne zaman düşecek?' sorusunu sordurttu.

Report this wiki page